Når sorgen gør livet svært

Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn tilbyder i efteråret en ny sorggruppe for personer, der har mistet en pårørende eller nærtstående i sit liv.

Gruppen ledes af de to frivillige tovholdere, Dorthe Lindstrøm og Sofie Seerup, der har været på kursus gennem Nationalt Sorgcenter. De har tilsammen mange års erfaring med at vejlede og støtte mennesker i sorg og kriser. 

"Vi ved godt at sorgen altid vil være en del af deltagernes liv, men med denne gruppe vil vi gerne hjælpe deltagerne til at lære at leve med den, men den skal ikke overtage og fylde for meget", fortæller Dorthe Lindstrøm.

Sofie og Dorthe vil over 10 mødegange skabe et rum, hvor deltagerne kan tale om deres sorg og lære at leve videre sammen med sorgen. 

"Sorg kan have tusinde forskellige ansigter, og sorg er lineær. Sorg kommer i bølger, holder pause, føles under kontrol. Der er ikke en rigtig eller forkert måde at være i sorg på" fortæller Dorthe.

Praktisk info: 

For at komme med i gruppen, skal du kontakte Dorthe på telefon 5515 3021 for at en afklarende samtale. Ring endelig, hvis du er i tvivl om, om du er i målgruppen .

Gruppen har opstart i oktober - november, eller hvornår der er nok tilmeldte. Mødetidspunktet bliver søndage kl. 10 og det tager ca. 2-2½ timer pr. gang. 

Mødestedet er i Frivilligcenter & Selvhjælp, Floravej 11 Ringe